HTML

Magyar Fiatal Baloldali Mozgalom

A Magyar Fiatal Baloldali Mozgalom egy mozgalom, (jelenleg) nem hivatalosan bejegyzett szervezet. Mi a parlamentális eszközökben hiszünk, nem a hőzöngésben. Parlamenten kívűlről mozgalomként (magánszemély álltal) is lehet törvényjavaslatokat, népi kezdeményezés formájában benyújtani.

Friss topikok

Az aktivista toborzás, első lépcsője elindult!

2010.09.03. 08:55 MAFIB

  Úgy döntöttünk, hogy nagyot vállalunk. Népszavazást fogunk kezdeményezni, ehhez azonban sok aktivistára van szükségünk.

1.  Egyetért-e Ön azzal, hogy a minimálbér ne lehessen alacsonyabb, mint a KSH által megállapított 2 felnőttre és 2 gyermekre  számított létminimum fele, felszorozva a várható inflációval.  

2. Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlés alkosson törvényt arról, hogy a Magyarországon megkötött szerződéseket, csak minden érintett fél belegyezésével lehessen módosítani, beleértve a bankok és ügyfeleik között megkötött szerződéseket is.

3. Egyetért-e Ön azzal, hogy azon vállalkozások, vállalatok akik részesültek beruházási támogatásban vagy részesülnek adókedvezményben, csak magyar állampolgárt foglalkoztathassanak. 

Jelentkezz, a mafib.mozgalom@gmail.com címen, ha szeretnél segíteni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika munka önkéntes minimálbér létminimum aktivista népnyúzás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása